UFC

PPV udio? Kauboj još jednom iznenadio javnost: 'Što svijet misli i što se zapravo događa su dvije različite stvari'

 Steve Marcus/Getty Images/AFP
"Red panty night?", čini se da ipak ne. Donald Cerrone iznenadio je mnoge kada je otkrio nove detalje iz svog ugovora za borbu s Conorom McGregorom.

Popularni Kauboj izdržao je samo 40 sekundi kada se u siječnju na UFC 246 priredbi obračunao s povratnikom McGregorom. Mnogi su ostali razočarani onime što je Cerrone ponudio u Octagonu, a zapravo te večeri nije ponudio ništa...

Padale su nakon eventa u Las Vegasu i neke teške optužbe. Neki su tvrdili da je Cerrone jednostavno odsutao, drugi da je predao meč, a treći da je samo došao pokupiti novac.

Dugo se vremena vjerovalo da će Cerrone za borbu s najvećom MMA zvijezdom današnjice zaraditi ogroman novac i tako konačno pošteno naplatiti sve one godine koje je dao ovom sportu. No, to izgleda baš i nije ispalo tako kako su si mnogi zamislili...

Već kod prvih objava zarada, mnogi su ostali iznenađeni podatkom da je Cerrone zaradio 'samo' 200 tisuća dolara, što je čak 15 puta manje od McGregora kojem su pripala tri milijuna. Ali mnogi su bili uvjereni da će UFC-ov veteran uz to dobiti i dio PPV kolača u kojem bi se zapravo trebala skrivati ona prava nagrada.

"Nadam se da si zaradio barem 7-10 milijuna dolara od PPV-a za borbu s Conorom. Nitko to ne zaslužuje više od tebe", napisao je jedan fan Cerroneu, a onda na Instagramu dobio pomalo neočekivan odgovor:

"Hahahaha, 7-10 milijuna. Nisam ja dobio nikakav PPV novac. Što svijet misli i što se zapravo događa su dvije različite stvari", otkrio je Cerrone koji je, ako izuzmemo možda nekakve dodatne bonuse od sponzora ili možda neke prikrivene od UFC-a, tako izgleda ostao na ranije spomenutih 200 tisuća.

Podsjetimo, Kauboj je prije nekoliko dana još jednim podatkom iznenadio javnost, a nešto više o tome možete pročitati u nastavku članka.

Linker
27. travanj 2024 02:06