UFC

Reyes otkrio što mu je Jones rekao nekoliko trenutaka nakon proglašenja pobjednika

 Ronald Martinez/Getty Images/AFP
Dominick Reyes uvjeren je kako zaslužuje revanš s Jonom Jonesom, a s njim će se složiti i većina onih koji su pratili glavnu borbu UFC 247 priredbe.

Reyes i njegov tim, ali i velik broj fanova u dvorani te onih ispred malih ekrana, bili su poprilično iznenađeni kada je Bruce Buffer pročitao sudačke kartice. Sva tri suca bodovala su meč u Jonesovu korist, a jedan je otišao toliko daleko da je aktualnom prvaku pripisao čak četiri runde.

Nedugo nakon što smo saznali da je Jones i dalje na tronu poluteške, u Octagonu je pao jedan razgovor između prvaka i njegovog izazivača.

"Rekao mi je da sam ga šokirao. On nije očekivao to od mene i zahvalio mi se što sam ga učinio boljim borcem. Rekao mi je, 'Imat ćemo epski revanš'", otkrio je Reyes u razgovoru s Arielom Helwanijem.

Ono što bi moglo Dominicka natjerati na čekanje je meč Jana Blachowicza i Coreyja Andersona koji će se održati ovog vikenda. Pogotovo će to biti slučaj ako do pobjede dođe američki borac koji je opcija za prvog izazivača bio i u trenucima kada je UFC morao birati između njega i Reyesa.

"Vjerujem da ja zaslužujem revanš. Ako fanovi dovoljno pritisnu Jonesa i UFC te ako to zaista žele gledati, onda sam siguran i da će se dogoditi. On bi trebao u tom revanšu pokušati vratiti svoj pojas", dodao je Reyes.

Linker
20. travanj 2024 10:50