Romero kaže da ga Adesanya sad odbija: 'Rekao si da se želiš boriti, gdje je problem?'

Iako su prvobitne informacije otkrivale kako su Yoel Romero i Israel Adesanya verbalno dogovorili svoj međusobni okršaj u Octagonu, čini se da su se neke stvari promijenile. Romero je sad putem Instagrama prozvao Adesanyu i pitao ga zašto se odjednom ne želi boriti protiv njega.

Odmah nakon što se pojavila vijest kako je Paulo Costa ozlijeđen te neće biti u stanju boriti se za naslov UFC prvaka srednje kategorije protiv Israela Adesanye, prvak je izjavio kako želi Yoela Romera. Kubanac je sa zadovoljstvom prihvatio takvu ideju i stvorio se dojam kako će se krenuti raditi na toj borbi. No, negdje je zapelo, a Romero smatra kako je problem kod Adesanye. To se barem može zaključiti iz njegove današnje objave na Instagramu.

"Prozvao si me, a sada odjednom imaš neke isprike? Što se dogodilo, jesi li čuo da ja šaljem ljude u bolnicu nakon svojih borbi? Nemoj se sad izvlačiti!", pisalo je u opisu videa, dok unutar njega vidimo Romera gdje se obraća direktno svom nesuđenom protivniku.

"Hey Adesanya, zašto me prozivaš pa sada bježiš? Ja sam mišićav, ja sam nešto poput ovoga? Ne čovjeće, bori se. Prihvati borbu danas. Nazovi Danu Whitea i reci mu da ti da datum. I to je sve", rekao je Yoel.

Problem je što Dana White nema namjeru raditi tu borbu, a razlog tomu je lako pretpostaviti. Romero se nalazi u nizu od dva poraza, što na papiru nikako nije referenca kakvu bi trebao imati izazivač. To što su te obje borbe bile neizvjesne i mogle su otići na obje strane tu ne igra ulogu. Tako je White izjavio kako pripremaju borbu za Romera te kako bi pobjednik te borbe trebao nakon toga ići na Adesanyu. No, čini se kako se Romeru više sviđa opcija po kojoj bi prvaka napao odmah.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!