UFC

Shevchenko i McGregor se ne slažu sa sucima! Kako ste vi bodovali meč koji je oduševio MMA zajednicu?

 Harry How/Getty Images/AFP
Da se pitalo Valentinu Shevchenko i Conora McGregora, Joanna Jedrzejczyk sada bi ponovno bila UFC-ova prvakinja u slamka kategoriji.

Nakon 25 minuta fenomenalne borbe suci su procijenili kako je Weili Zhang prošlog vikenda učinila dovoljno da u lasvegaškoj T-Mobile Areni po prvi puta obrani svoju titulu u slamka kategoriji. No, vrlo blizu povratka na tron bila je bivša prvakinja Jedrzejczyk koja je podijeljenom odlukom sudaca (48–47, 47–48, 48–47) ipak ostala bez novog velikog trijumfa.

Sunaslovna borba UFC 248 priredbe podijelila je borce, fanove i medije, ali nakon jedne onakve nezaboravne bitke rijetko će se tko usuditi pričati o nekakvoj 'krađi'.



Među brojnima koje je oduševio taj susret, ali i onima koji su imali što za reći na sudačku odluku, našli su se i bivši dvostruki prvak Conor McGregor te aktualna prvakinja iz muha kategorije - Valentina Shevchenko.

"Fantastična borba! Pogrešna odluka." - napisao je McGregor na svom Twitter profilu, a ubrzo se na njegov 'tweet' nadovezala i Shevchenko. "Slažem se", kratka je i jasna bila UFC-ova prvakinja.

S ovim je rezultatom Zhang došla do impresivnih 21-1 u profesionalnoj karijeri, dok je Poljakinja upisala svoj četvrti poraz (16-4).

Linker
19. travanj 2024 18:03