UFC

(FOTO) Zhang i Jedrzejczyk puštene iz bolnice, pogledajte kako je Joanna izgledala nakon nekoliko pregleda

 Harry How/Getty Images/AFP
Dobre vijesti stižu iz Las Vegasa. Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk puštene su iz bolnice i čini se kako 25-minutni rat iz sunaslovne borbe UFC 248 priredbe ipak nije ostavio ozbiljnije posljedice.

Zhang i Jedrzejczyk priuštile su proteklog vikenda jednu od najboljih borbi u povijesti UFC-a. 25 minuta konstante akcije i otprilike 400 udaraca palo je u meču za titulu u slamka kategoriji. Pobjednicu je nakon pet rundi bilo teško izabrati, ali suci su u konačnici podijeljenom odlukom pojas ostavili kod prvakinje iz Kine.

Posljedice krvavog okršaja obišle su svijet, a zbog istih su se obje borkinje odmah nakon meča, umjesto na press konferenciju, morale zaputiti u bolnicu. Dobre vijesti govore nam da niti jedna od njih nije doživjela neku ozbiljniju ozljedu te su obje puštene kući.

"Upravo smo se vratili iz bolnice. Weili je u svojoj sobi i odmara. Nema ozbiljnijih ozljeda i dobro je raspoložena", potvrdio je preko Instagrama menadžer prvakinje Brian Butler.

Ista stvar je i s izazivačicom. U razgovoru s MMA Fightingom, iz Joanninog tima objasnili su kako je ona prošla kroz nekoliko testova i svi su pokazali dobre rezultate zbog čega je u konačnici i napustila bolnicu.

Linker
28. travanj 2024 12:54