UFC

Šou ide dalje: 'BMF UFC' pojas će uručiti holivudski superstar 'The Rock'?!

Jorge Masvidal i Dwayne Johnson
 Ilustracija
Elitna svjetska MMA promocija posljednjih godina čini sve kako bi postala što komercijalnija, a time i financijski isplativija svojim vlasnicima. Pojasevi prvaka su svakako jedan od alata koji se pretjerano (zlo)upotrebljava pa smo nakon privremenih pojaseva sada dobili i "BMF pojas" specijalno izrađen za meč Diaz vs. Masvidal.

"Ovo je pojas za tu borbu i samo za nju. Tko god pobijedi osvaja pojas i ostaje mu 'baddest motherf**ker' titula", otkrio je prije nekoliko dana predsjednik UFC-a Dana White govoreći o novoj tituli koju će proizvesti te je dodao:

"Ovo je jedna od onih borbi koja zapravo sama po sebi ima svoj život. Nate je prvi rekao kako će ovo biti borba u kojoj će se vidjeti tko je najveći motherf**cker u ovom sportu i to je zapravo to. Čim sam to čuo sam prihvatio tu priču jer se slažem s njom."

No, tu šou nije kraj. Čini se kako će pojas pobjedniku meča Masvidal vs. Diaz uručiti holivudska mega zvijezda Dwayne "The Rock" Johnson. Ideja je samog Masvidala koji je već "zakapario" BMF titulu.

"Rock, govorim Dani Whiteu da želim da mi ti staviš oko pasa", napisao je Masvidal na Twitteru na što se Johnson nadovezao:

"Sve ću učiniti sada da se ova borba dogodi. Ako smijem i ti pobijediš, stavit ću ti pojas u MSG-u. Smatraj to riješenim. Već sada ovaj meč poprima obrise jednog od najvećih i najuzbudljivijih u povijesti UFC-a. Ne mogu dočekati."

Dvoboj između Jorgea Masvidala i Natea Diaza će se održati 2. studenog u legendarnoj njujorškoj Madison Square Garden Areni. Radi se o glavnom meču večeri koji će se održati u velter kategoriji. Na istom popisu borbi ćemo vidjeti i obračun Kelvina Gasteluma i Darrena Tilla. UFC za sada nije potvrdio da će pobjednički "BMF" pojas zaista uručiti Dwayne Johnson, no nije teško zaključiti da ne bi imali ništa protiv tako nečega.

Linker
16. travanj 2024 18:11