UFC

Thompson 'po prvi put' uputio prozivku preko Twittera, a onda se u njegove planove umiješao Chimaev

Stephen Thompson
 Jason Silva / AGIF via AFP
Pred UFC-om je nekoliko zanimljivih opcija, za koju će se odlučiti?

Stephen Thompson odlučio se na potez za kakvim još nije posegnuo tijekom svoje karijere. Naime, kako sam tvrdi, 'Wonderboy' je po prvi puta odlučio nekoga prozvati preko Twittera.

Na meti bivšeg UFC-ovog izazivača tako se ovih dana našao Leon Edwards, britanski borac koji nakon osam pobjeda u nizu ima velikih problema s pronalaženjem idućeg protivnika.

"Uz dužno poštovanje, a pun sam istog prema Leonu Edwardsu, već neko vrijeme govorim da bih se volio boriti s tobom! To ima smisla i radilo bi se o sjajnom 'matchupu'. Mislim i da je ovo bila moja prva Twitter prozivka. Čovječe, ovo je bio čudan osjećaj", napisao je Thompson kojeg smo posljednji put gledali u studenom prošle godine kada je porazio Vicentea Luquea i tako prekinuo negativan niz od dva poraza.

Pogled na ranking otkriva nam da je Edwards trenutno treći, a Thompson peti na ljestvici izazivača u velter kategoriji.

Hoće li UFC nešto poduzeti i organizirati ovaj okršaj? To u ovim trenucima nije poznato, ali spomenimo da se u međuvremenu s komentarom na Thompsonovu objavu javio Khamzat Chimaev.

Borac koji se munjevito probio do naslovnica u kratkoj je poruci napisao:

"Na redu je naša borba, ostavimo Leona na miru."

Podsjetimo, plan je bio da se Chimaev nakon Geralda Meerschaerta bori s legendarnim Demianom Maiom, ali je predsjednik UFC-a Dana White nakon prošlog vikenda održane priredbe najavio da bi prije sudara sa slavnim Brazilcem, Khamzat mogao odraditi još jednu borbu...

Linker
19. travanj 2024 14:03