UFC

Till i Whittaker verbalno dogovorili međusobnu borbu

Darren Till i Robert Whittaker
 Instagram
Darren Till i Robert Whittaker olakšali su posao UFC-ovim matchmakerima te su dogovorili međusobnu borbu iduće godine u Londonu. Preostaje samo da se takva ideja svidi samoj promociji da bi borba bila i službeno dogovorena.

Darren Till ne namjerava dugo čekati na svoju iduću borbu, nakon više nego impresivnog debi nastupa u srednjoj kategoriji, prije dva tjedna u Madison Square Gardenu. Kelvina Gasteluma nadmašio je bez da je primio ozbiljniju štetu u toj borbi i već se nalazi ponovno u dvorani. Štoviše, tamo trenira zajedno s Tysonom Furyjem koji se pripremao za eventualni prelazak u MMA. Osim toga, zatražio je od UFC-a da mu se što prije ugovori iduća borba, a odabrao je i protivnika.

"Da vam budem iskren, spreman sam boriti se. Je*eš ozljede i vrijeme odmora, je*eš sve to. Robert Whittaker, kad god si spreman. Daj mi tu informaciju", napisao je Till poruku na Twitteru označivši bivšeg prvaka. Whittaker je inače prošlog mjeseca ostao bez titule nakon poraza od Israela Adesanye, no iz ogleda je izašao već većih ozljeda.

Gledajući po rankingu, ovo je vrlo zanimljiva borba, a takva je sigurno i sa stilske strane. Kako je prozivka bila otvorena, trebalo je samo dočekati odgovor "Bobby Knucklesa". Fanovi su bili nestrpljivi nakon objave "tvita" koji možete pogledati ispod odlomka.

Till je također bio nestrpljiv, tako da je Whittakera još jednom prozvao, napisavši kako je u Australiji 8 sati i 42 minute. Roberta je pitao zašto još uvijek ne odgovara, da bi onda taj odgovor ipak dočekao.

"Dizao sam utege, oprosti što se ne javljam. Vidimo se u Londonu", napisao je Whittaker, označivši UFC-ovog matchmakera Micka Maynarda. Time je jasno dao do znanja kako je zainteresiran za taj okršaj.

UFC bi priredbu u Londonu trebao odraditi u prva tri mjeseca iduće godine, a nema sumnje kako je Till tamo uvijek zanimljiva opcija za glavnu borbu. Gledajući trenutnu situaciju u kategoriji, Whittakeru bi također takav protivnik odgovarao za što brži dolazak u priliku vratiti titulu prvaka. To se najbolje može odraditi osobnim eliminiranjem glavne konkurencije, a Till se pobjedom protiv Gasteluma predstavio upravo kao takav borac.

Linker
25. travanj 2024 13:03