UFC

U UFC-u uništava protivnike i ne zna za poraz, a danas je prisiljen posluživati odreske!

Geoff Neal
 Instagram
Kad niste popularni, ali ste prilično opasni, onda pronalazak protivnika zna biti prava noćna mora

Nižu se UFC-ove priredbe, mnogi borci ponovno su u punom pogonu, gotovo pa svakodnevno se sklapaju ugovori i dogovaraju novi mečevi, ali jedan TOP 15 borac nikako se ne uklapa u tu priču. Njegovo ime je Geoff Neal (12-2), inače 11. izazivač u velter kategoriji koji je u slavnoj MMA promociji na savršenih 5-0.

Neala nismo gledali u akciji otkako je u prosincu prošle godine nokautirao Mikea Perryja, a zbog nedostatka mečeva pogoršalo se stanje na njegovom bankovnom računu pa je tako bio prisiljen ponovno se vratiti na svoj stari posao. Naime, Neal danas konobari u Texas Steakhouse restoranu...

"11. sam na ljestvici izazivača, znači još nisam u TOP 10. Nisam još veliko ime pa niti jedan protivnik kojeg tražim ne želi prihvatiti meč sa mnom. Jasno je da sam za takve veliki rizik. Netko sam tko nokautira ljude i kao takav sam vrlo opasan za njihov status. Stoga mi je jasno zašto se ne žele boriti sa mnom, ali i dalje je to jedno veliko sra*e. Meni treba novac, a osuđen sam na čekanje."

Neal točno zna među kojim borcima traži svog idućeg partnera na ples, ali povratna informacija iz UFC-a nikako da dođe...

"Pokušavam doći do borbe s Michaelom Chiesom i Santiagom Ponzinibbijom. Ne znam sve detalje, jesu li im ponudili ugovor ili ne, ali oni znaju da sam ih prozvao, no nikad se nisu udostojili odgovoriti."

Frustrirani borac zbog nastale je situacije bio prisiljen pronaći druge izvore prihoda pa se tako vratio konobarenju kojim se bavio sve dok nije zaradio 50.000 dolara bonusa za svoju TKO pobjedu nad Nikom Priceom. Dogodilo se to, podsjetimo, prošlog ljeta na UFC 240 priredbi.

"Počeo sam ponovno raditi taj posao još prije pojave koronavirusa. Zašto? Zato što sam predvidio da ću se načekati do iduće borbe. Tako da danas ponovno konobarim i to u Texas Steakhouse restoranu", otkriva ovaj 29-godišnji Amerikanac.

Spomenimo i da je Neal trenutno na jednom impresivnom nizu od sedam pobjeda (5-0 UFC), a pod okriljem UFC-a čak četiri meča okončao je prekidom.

Linker
26. travanj 2024 05:41