UFC

UFC u Jacksonville dovodi komentatorski 'dream team'

Daniel Cormier, Joe Rogan i Jon Anik
 screenshot/YouTube
UFC će u Jacksonville na UFC 249 priredbu dovesti svoj najjači komentatorski trojac, a najjače snage angažirane su i za razgovore s borcima te za najavu borbi u Octagonu.

Nakon što je Joe Rogan bio vrlo skeptičan po pitanju prvobitno planirane UFC 249 priredbe, one koju su u Tachi Palaceu namjeravali organizirati 18. travnja, čini se da za ovu u Floridu nema nikakvih problema. Naime, najpoznatiji UFC komentator, koji je kroz godina postao zaštitni znak promocije, bit će u Jacksonvilleu kao jedan od tri komentatora.

I ne samo on. Kako je obavijestio Brett Okamoto, UFC je za priredbu angažirao Jona Anika, inače svog najzaposlenijeg komentatora te Daniela Cormiera koji inače radi na većini najvećih priredbi. Tko zna, da se Dominick Cruz na priredbi ne bori za titulu bantam kategorije, možda bi promocija kompletirala i svoj najjači kvartet.

Osim toga, potvrđeno je kako će posao u ostatku dvorane, koji se većinom odnosi na razgovore s borcima prije ili nakon borbi, odraditi Megan Olivi, a najavljivač u Octagonu bit će naravno Bruce Buffer.

Sve je spremno za vrhunski spektakl!

Linker
26. travanj 2024 08:01