(VIDEO) Adesanya oduševio vratolomijama i kombinacijama, Whittaker samom pojavom pred publikom

U Melbourneu su održani otvoreni treninzi pred UFC 243 priredbu čije su glavne zvijezde prvak srednje kategorije Roberta Whittaker i do subote privremeni prvak, Israel Adesanya. Pogledajte što su pred publikom pokazali.

Israel Adesanya u Melbourne je došao s namjerom detroniziranja domaćeg momka, no nije dobio negativnu reakciju publike, barem ne u količini i intenzitetu kao što bi se dogodilo u nekoj drugoj državi. Australci su pokazali kako cijene njegovu borilačku kvalitetu i aplauzom su nagradili njegov performans.

Sve je krenulo breakdanceom, nakon toga je na pozornici izveo još neke vratolomije, a onda je uz pomoć trenera pokazao neke od svojih udaračkih kombinacija. Na kraju je sišao među publiku gdje je podijelio neke komade borilačke opreme i kratko porazgovarao s nekim fanovima.

 

Robert Whittaker je kao pravi ljubimac publike dobio ogromne ovacije samom svojom pojavom. Njegov otvoreni trening trajao je malo duže nego Adesanyin, a time je pokazao kako je i kondicijski u jako dobrom stanju i da pauza od gotovo 16 mjeseci ne bi trebala utjecati na njegov subotnji performans.

Pogledajte i njegov otvoreni trening!

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!