UFC

(VIDEO) Ako do sada niste bili nabrijani na meč Khabib vs. Poirier, nakon ovog videa ćete sigurno biti

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (YouTube)
Elitna svjetska MMA promocija je noćas objavila produljeni najavni video za mega meč koji nam slijedi ove subote u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

U glavnoj borbi UFC-a 242 ćemo pratiti povratak prvaka u lakoj kategoriji Khabiba Nurmagomedova, koji će nastupiti prvi put nakon pobjede protiv Conora McGregora i dugotrajne suspenzije radi makljaže koja je uslijedila u Octagonu i pored njega. "Orlu" će se suprotstaviti privremeni prvak Dustin Poirier, koji je da bi došao do tog pojasa morao svladati šampiona niže divizije Maxa Hollowayja na UFC-u 236. To je učinio s mnogo stila dominiravši svih pet rundi protiv Havajca.

Analitičari prema interesu koji na društvenim mrežama i kanalima vlada za obračun privremenog i pravog prvaka, procjenjuju da bi UFC 242 mogao srušiti mnoge rekorde PPV prodaje. Objektivan problem bi jedino mogla biti vremenska razlika s obzirom da će priredba prema američkom vremenu početi u jutarnjem terminu. U nastavku pogledajte sjajnu video najavu koja će vas zasigurno dodatno nabrijati na vrhunski meč koji nam slijedi.

Linker
19. travanj 2024 06:19