UFC

(VIDEO) Cormier 'umire' na pripremama: 'AKA dvorana postala je bazen mog znoja'

Daniel Cormier
 Youtube screenshot
Kako se sve više bliži borba na UFC 241 priredbi, Stipe Miočić i Daniel Cormier sve su više posvećeni kondicijskoj pripremi. Tako ne treba čuditi da ovih dana obojica svoje tijelo dovode do krajnjih granica s ciljem da što spremniji uđu u borbu. Cormier je neke snimke sa svojih priprema odlučio podijeliti s fanovima.

Rijetko tko očekuje kako bi druga borba Daniela Cormiera i Stipe Miočića mogla završiti slično kao prva. Očekuje se oprezniji Miočić, a prema tome vjerojatno i taktički puno strpljivija borba. Nikoga neće začuditi ukoliko budemo gledali duel gdje obojica čekaju pravu priliku, a ona bi se mogla ukazati u trenucima kad se kod protivnika primijeti umor.

Pretpostavlja se kako bi obojica u ovu borbu mogli ući lakši nego u onu iz srpnja prošle godine, automatski time i brži. Iz snimki s Cormierovih priprema se tako nešto zapravo da pretpostaviti. Cardio vježbe u prvom su planu, a količina znoja ono je čime se Cormier pohvalio. Zapravo količinom koja mu se nalazi samo u čarapi, a koju možete vidjeti ispod teksta. "AKA dvorana postala je bazen mog znoja", rekao je UFC-ov prvak teške kategorije.

Zapravo, takva količina znoja ne treba čuditi kad se vidi što sve Cormier radi da bi se doveo u tzv. "zvjerski mod" (beast mode). Kao primjer najbolje može poslužiti idući video.

Svi smo nevjerojatno nestrpljivi oko ove borbe, iako UFC i dalje čeka s onim glavnim najavnim materijalima. Prvo moramo popratiti kako će Valentina Shevchenko za vikend proći u obrani titule protiv Liz Carmouche, a onda će na red doći jedan od najboljih UFC programa ove godine. Naravno, sve nas najviše zanima njegova glavna borba.

Linker
24. travanj 2024 06:01