UFC

(VIDEO) Ferguson u istom videu zaprijetio Gaethjeu te 'pokopao' Khabiba i McGregora!

Tony Ferguson
 Screenshot (YouTube)
Ako mislite da Tonyju Fergusonu nedostaje motivacije zato što će se umjesto Khabiba Nurmagomedova boriti s Justinom Gaethjeom ili zato što je u igri privremeni, a ne onaj pravi pojas - VARATE SE!

Upravo to možemo zaključiti iz videa u kojem 'El Cucuy' komentira aktualnu situaciju, ali i samim time najavljuje svoj nastup na UFC 249 priredbi.

18. travnja Tachi Palace kompleks na indijanskom rezervatu u Kaliforniji ugostit će idući UFC-ov event, a na istom će mjestu Ferguson po drugi puta u svojoj karijeri loviti privremeni pojas.

"Ne znam što želim postići. Samo znam da uvijek kada pričam o borbi ljudi nabace osmijeh. Nije mi važno koga će staviti ispred mene. Već sam o tome pričao u The Ultimate Fighteru - ovo je turnir, a na meni je da svoj posao odradim najbolje što mogu", poručuje Tony u videu koji je objavio na svom Twitteru.

"Khabiba su čekale batine, ali on sad ne postoji. Ovdje je sada Justin Gaethje. Njega zovom 'The Highlight?'. E sad će on dobiti svoj 'highlight'. Toliko ću ga jako udariti da će mi se pojaviti zvijezde pred očima...", dodao je Ferguson.

'El Cucuy' se na kraju još jednom dotaknuo Khabiba, ali i Conora McGregora s kojim se također još uvijek nije imao priliku obračunati.

"Nemam nikakvu poruku za Khabiba ili Conora. Što se mene tiče, oni su umirovljeni. Preostaje im još da prekinu s ovim i samo odšetaju. To sam im još davno rekao. Ovo je sport za prave muškarce, a ti likovi su jedna gomila pi***ca", zaključio je Tony.

Linker
26. travanj 2024 15:50