UFC

(VIDEO) Georges St-Pierre ponavlja svoju poznatu ulogu u novom Marvelovom spektaklu

 screenshot/YouTube
Georges St-Pierre ponovit će svoju ulogu Marvelovog supernegativca Batroka

Od svih dosadašnjih projekata Georgesa St-Pierre izvan borilačkog sporta, svakako se najviše ističe uloga u Marvelovom spektaklu "Captain America - The Winter Soldier". Tamo je, na samom početku filma, dobio priliku odraditi ulogu supernegativca Georgesa Batroka, poznatog i kao Batroc le Sauteur. Riječ je o negativcu koji se pojavljuje u više različitih Marvelovih izdanja iz "Avengers" serijala, a Georges je tu ulogu, prema mišljenju kritike i fanova, odradio sjajno.

Njegov lik je tim putem izvukao deblji kraj, no uspio je odmaknuti Steveu Rogersu i njegovoj ekipi, tako da je postojala šansa da se GSP vrati u kojem od narednih projekata, a to će se sada dogoditi. Još jučer su neki filmski portali pisali o tome kako se St-Pierre vraća u istoj ulozi, a sad su ga i kamere uhvatile na setu. Georges će svoju ulogu ponoviti u nadolazećem spektaklu "The Falcon ant the Winter Soldier", odnosno seriji o dvojcu najbližih suradnika Captaina Amerike.

Fotografije sa seta pojavile su se na poznatoj stranici Just Jared, koja se bavi glasinama i vijestima iz svijeta show biznisa te života slavnih osoba. Pogledajte kako GSP tamo izgleda, a OVDJE se možete prisjetiti i kako je izgledala akcija koju je odradio kad se kao Batroc prvi put pojavila na velikom ekranu.

Premijera serije je planirana za kraj godine, a prva sezona trebala bi sadržavati šest epizoda. Emitirati će se na kanalu Disney+, a ovo je prvi slučaj u kojem se priča iz Avengers serijala seli s velikog na mali ekran.

Linker
19. travanj 2024 10:20