UFC

(VIDEO) 'I u ovu borbu ulazim s očevim planom... Ne smijem izgubiti ono što sam izgradio u 12 godina'

Khabib Nurmagomedov
 Screenshot (YouTube, UFC)
Khabib i Justin dobili su jednu od najboljih 'Countdown' najava!

UFC 254 bit će vam još teže dočekati jednom kada pogledati fantastičnu 'Countdown' epizodu kojom je najavljen borilački spektakl u Abu Dhabiju.

Neporaženi UFC-ov prvak Khabib Nurmagomedov (28-0) u subotu će po treći puta u karijeri braniti svoju titulu u lakoj kategoriji, a ovoga puta će sa suprotne strane imati jednog od najatraktivnijih boraca današnjice - Justina Gaethjea.

Može li netko zaustaviti nevjerojatnu dominaciju? Ako pitate Gaethjea i njegovog trenera Trevora Wittmana odgovor je - MOŽE. No, koliko god Justin i njegov tim bili puni samopouzdanja, istog ne manjka ni kod Nurmagomedova.

Iako će ovo biti njegov prvi nastup otkako je početkom srpnja ostao bez oca, Khabib i u ovaj meč namjerava ući s planom velikog Abdulmanapa.

"I u iduću borbu ulazim s očevim planom, protiv Justina Gaethjea. Ništa se ne mijenja. Naravno da osjećam pritisak, cijeli svijet će ovo gledati. U svakoj borbi osjećam pritisak jer ne želim izgubiti. Zašto bih izgubio? Puno me ljudi naziva najboljim 'pound-for-pound' borcem. Zašto bih to izgubio? Sviđa mi se pozicija u kojoj se nalazim. Ne smijem izgubiti ono što sam u MMA-u izgradio u posljednjih 12 godina", poruka je aktualnog prvaka.

Osim Khabiba i Gaethjea, prostor u ovoj sjajnoj najavi dobila je borba koja bi nam trebala donijeti izazivača u srednjoj kategoriji. Naravno, riječ je o okršaju bivšeg prvaka Roberta Whittakera i Jareda Cannoniera.

Linker
19. travanj 2024 05:13