UFC

(VIDEO) Isti sparing, dvije različite priče: 'Nije mi slomio nos, smjestili su mi tog dana!'

 AFP/ Jason Silva/AGIF
"Da skratim priču, prebio sam ga u tom sparingu i to gadno..."

Jedna od glavnih priča uoči borbe Alexandera Gustafssona i Fabricija Werduma njihov je sparing koji se dogodio godinama unatrag.

Bivši izazivač iz poluteške kategorije preselio se kod teškaškog društva i odmah dogovorio veliki meč s nekadašnjim prvakom. Borba Gustafssona i Werduma održat će se nadolazećeg vikenda na Otoku Yas, a uoči UFC on ESPN 14 priredbe obojica su se prisjetila jednog žestokog sparinga iz starih dana.

Prema priči švedskogA borca, on je brazilskom veteranu slomio nos i priuštio mu teške batine, dok su se prema onoj Werdumovoj stvari ipak odvijale nešto drugačije.

"Ne, nije on meni slomio nos, već ja njemu. Bio je to dobar sparing u kojem smo obojica dali sve od sebe. Ne mogu se sjetiti s kime sam se borio tada, ali znam da smo obojica bili u pripremnom kampu. Da skratim priču, prebio sam ga u tom sparingu i to gadno", prisjetio se na druženju s medijima Gustafsson uz dodatak da se taj događaj odvio nekakvih 10-ak godina unatrag.

Fabricio ipak ima nešto drugačije sjećanje na taj trening...

"Taj je dio izmislio. Bila je to posjekotina, a ne slomljeni nos. Treniralo se u dvorani Marka Munhoza, ugledao sam Gustafssona i Travisa Brownea i ponudio se da treniram s njima. Praktički sam sparirao s obojicom u isto vrijeme. Odradio sam stvarno puno rundi. zapravo su mi smjestili", ispričao je Werdum uz pomoć prevoditelja svoju verziju priče.

Linker
24. travanj 2024 06:47