UFC

(VIDEO) Karolina Kowalkiewicz nakon novog poraza pokazala strašne posljedice na svom licu

Xiaonan vs. Kowalkiewicz
 screenshot
Prvi profesionalni posjet Novom Zelandu neće u lijepoj uspomeni ostati bivšoj UFC-ovoj izazivačici, Karolini Kowalkiewicz. Ona je protiv Yan Xiaonan doživjela četvrti poraz u nizu, ali uz činjenicu da u karijeri nije bila tako deklasirana. Izgled njenog lica nakon borbe apsolutno potvrđuje navedeno.

Četvrti poraz u nizu doživjela je Karolina Kowalkiewicz na Fight Nightu u Aucklandu. Yan Xiaonan bila je dominantna kroz čitavih 15 minuta borbe, kako na nogama, tako i na podu. Vidjelo se već u ranijim borbama da bivša izazivačica više nije niti blizu onih izvedbi koje su je 2016. godine dovele do borbe za naslov, no ovo je izgledalo jako loše. Od borkinje koja je Joannu Jedrzejczyk dovela u probleme te odradila s njom zanimljivih 25 minuta, došla je do borkinje koju je kroz tri runde apsolutno deklasirala izuzetno talentirana, ali globalno još uvijek nepoznata Kineskinja.

Da poraz nije najgore što joj se moglo dogoditi, svjedoči njena objava na Instagramu, u kojoj je otkrila kako je slomila orbitalnu kost i da joj slijedi operacija.

"Prvi put u karijeri nakon borbe ne mogu reći da sam dobro. Kao što možete vidjeti, u početku prve runde slomila sam malu kost ispod oka i ništa nisam mogla vidjeti. Imala sam dvostruku viziju i sve mi je bilo kao u magli. Nakon borbe sam cijeli dan provela u bolnici", rekla je Poljakinja nastavivši: "Danas idem posjetiti specijalista i donijeti odluku. Svakako trebam operaciju, no moram donijeti odluku hoću li to napraviti ovdje ili ću se vratiti u Poljsku i tamo se podvrgnuti zahvatu. Liječnici mi kažu da bih trebala ostati ovdje jer je let s takvim okom izuzetno opasan."

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Karolina Kowalkiewicz Official (@karolinakowalkiewicz)

34-godišnja Karolina možda je odradila i svoju posljednju UFC borbu. Spomenuti negativan niz i teška ozljeda, koja će zahtijevati duži oporavak, nikako joj ne idu u prilog. Zapravo, mnogi su ovo smatrali njenom posljednjom šansom za zadržati se u promociji, a čini se kako ju nije niti približno iskoristila. Tko zna, možda bi za nju najbolji bio povratak u KSW, kao čija neporažena prvakinja se krajem 2015. godine i uputila u UFC. Ukupno je u Octagonu upisala pet pobjeda i šest poraza.

Ispod teksta možete pogledati i njeno obraćanje na poljskom jeziku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Karolina Kowalkiewicz Official (@karolinakowalkiewicz)

Linker
20. travanj 2024 05:12