UFC

(VIDEO) Khabib propustio medijske obaveze i potaknuo špekulacije da ima problema s težinom

Nurmegomedov vs. Poirier
 Screenshot (YouTube)
U četvrtak je u Abu Dhabiju trebao biti dan rezerviran isključivo za medije uoči UFC-a 242. No, dvije glavne zvijezde mega priredbe su odradile tek djelomičan posao. Naime, prvak u lakoj diviziji Khabib Nurmagomedov je preskočio dio obaveza i tako potaknuo glasine da ima problema sa skidanjem kilograma.

Predsjednik UFC-a Dana White odmah je stao u obranu svoje zvijezde objasnivši kako je Dagestanac dan ranije odradio druženje s novinarima nakon otvorenog treninga za javnost. No, realnost je da je Nurmagomedov kratko razgovarao s fanovima, a ne s pripadnicima sedme sile.

Glasine da prvak ima problema s prekomjernom težinom i da će s mnogo problema skinuti prekomjerne kilograme do vage koja je na rasporedu sutra (petak), nisu stigle bez razloga. Sjetimo se meča protiv Abela Trujilla, kada je pao vagu, a u nekoliko navrata je bio vrlo blizu da mu se to ponovi.

Rus je ipak odradio sučeljavanje na pozornici s privremenim prvakom Dustinom Poirierom. Tijekom sučeljavanja je izgledao mirno i staloženo; baš kao i njegov protivnik.

Poirier je, kao i drugi borci koji nastupaju na UFC-u 242, svoje medijske obaveze odradio prema planu. U nastavku možete vidjeti razgovor Amerikanca s medijima.


Linker
23. travanj 2024 13:24