(VIDEO) Legenda ovog vikenda ponovno postavlja rekord! Pogledajte najbolje završnice u karijeri Jima Millera!

Ovog vikenda će svoju rekordnu 34. UFC borbu odraditi prava ikona najveće svjetske MMA promocije, Jim Miller. Tim putem mu je UFC odlučio posvetiti video na svom Youtube kanalu u kojem su prikupili sve najbolje pobjede iz Jimove karijere.

Najveći broj borbi u UFC-u, najveći broj pobjeda u lakoj kategoriji, najveći broj pobjeda prekidom u lakoj kategoriji. 33 nastupa, niti jedan pad vage, niti jedan doping pad, niti jedan skandal. To je rezime sad već itekako legendarnog 36-godišnjeg Jima Millera, borca koji u Octagon ulazi još od 2008. godine.

 

U karijeri je ukupno Miller upisao 31 pobjedu i 13 poraza, od čega na nastupe u UFC-u otpada 20 pobjeda i 12 poraza uz jednu poništenu borbu. Nikad se nije borio za titulu, ali nekoliko puta dolazio je vrlo blizu. Također je protiv Joea Lauzona nastupio u najboljoj borbi 2012. godine te jednoj od najboljih u povijesti. Jedini je borac koji je nastupio na tri do sada najvažnija i najveća UFC eventa, UFC 100, UFC 200 te UFC 205, što je bio prvi UFC event u New Yorku. Na sva tri je upisao pobjedu. I dalje nastupa i to vrlo uspješno, budući da je slavio u tri od četiri posljednje održane borbe.

Prije nego što će ovog vikenda u Rio Ranchu, na program UFC Fight Nighta 169 odraditi borbu protiv Scotta Holtzmana, pogledajte najveće i najimpresivnije pobjede Jimove dosadašnje karijere.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!