UFC

(VIDEO) Masvidal otkrio što mu se najviše sviđa kod Natea, Walker prozvao Jonesa

 Screenshot (YouTube UFC)
Sve je bliža UFC 244 priredba, a kako smo već zakoračili u tjedan ovog spektakularnog eventa tako nam je i stigla prva epizoda popularnog UFC-ovog Embedded serijala.

Ovaj video iz UFC-a donosi nam pogled u život Kelvina Gasteluma. Ponajbolji borac srednje kategorije zaključio je svoj trening kamp za meč protiv Darrena Tilla i odlučio dio posljednjih dana uoči događaja u Madison Square Gardenu provesti u krugu obitelji.

Kamere su bile i uz jednu od glavne dvije zvijezde priredbe, Jorgea Masvidala. 'Gamebred' je do New Yorka putovao privatnim avionom, a društvo su mu pravili njegov otac, trener Mike Brown i teškaš Andrei Arlovski.

"Imam hrpu poštovanja za Natea. Sviđa mi se ono što je postigao, kako se natječe i ponaša. Kada uđe u taj kavez on možda nije atletski najspremniji, najpametniji ili najbrži borac, ali je jedna od najvećih njuški koje su se ikad borile... To me uzbuđuje i to mi se sviđa kod boraca... Mogu ga udarati palicom, a neće se ništa dogoditi...", nahvalio je Masvidal svog protivnika Natea Diaza.

Završni dio videa pripao je Johnnyju Walkeru kojeg čeka meč s Coreyjem Andersonom. Walker je i ovu prigodu iskoristio da otkrije svoj glavni cilj:

"Želim se boriti za pojas, ali pojas je samo bonus. Ono što zaista želim je meč s Jonesom", poručio je Brazilac iza kojeg je sad već devet uzastopnih pobjeda.

Linker
20. travanj 2024 03:25