UFC

(VIDEO) Mike Perry i njegova nova djevojka otkrili kako čekaju prinovu

Latory Gonzalez i Mike Perry
 screenshot/Instagram
UFC-ov borac Mike Perry i njegova djevojka Latory Gonzalez otkrili su kako čekaju prinovu

Veliko iznenađenje dočekalo je fanove UFC-ovog velteraša Mikea Perryja, nakon što im se danas na Instagramu ukazala njegova objava ili objava njegove djevojke Latory Gonzalez. Naime, par je objavio kako čekaju prinovu i to nakon samo par mjeseci veze.

Prva je objavu postavila Latory, uz poruku unutar koje se nalazi i termin kad bi obitelj trebala postati brojnija za jednog člana.

"Iznenađenje ljudi! Postat ćemo roditelji. Ne mogu dočekati susret s našim dječakom. Sretna sam što pokraj sebe imam osobu koja će zajedno sa mnom proći kroz trudnoću i osjećam se blagoslovljeno zbog toga. Ako imate reći što negativno, klonite me se. Uzbuđeni smo i ne treba nam sada nikakva negativnost. Volim te Michael Perry", napisala je Latory, dodavši datum, 12. siječnja. To bi, uz upotrebu malo matematike, značilo kako ovaj par uistinu nije gubio vrijeme.

Nedugo nakon Latory, objavu je postavio i Perry, a kod njega je u pitanju video trenutka u kojem su saznali spol djeteta, odnosno da će dobiti sina. Perry je tim putem dodao kako tijekom svoje posljednje borbe u kutu nije imao jednu nego zapravo dvije osobe. Naime, on je nedavno odbacio svoj tim te je rekao kako će ga na borbama pratiti jedino Latory.

Ova lijepa vijest Perryju je došla u vrijeme kad se bori s privatnim problemima. Nedavno je u jednom restoranu, gdje je bio upravo s Latory, uzrokovao incident te je udario i nokautirao stariju osobu, a danas su se pojavile izjave njegove bivše supruge Danielle. Prema njenim svjedočanstvima, Perry u posljednje vrijeme ima velikih problema s alkoholom i drogama, a posljednji incident također govori tome u prilog.

Slijedom cijele situacija, Dana White je izjavio kako se Perry, koji je prošlog mjeseca savladao Mickeya Galla, neće vratiti u Octagon sve dok ne potraži stručnu pomoć i prođe terapiju. No, tko zna, možda mu dolazak prinove u obitelj bude najbolja terapija te se možda i neukrotivi "Platinum" napokon smiri.

Linker
12. travanj 2024 19:36