UFC

(VIDEO) Najveći UFC-ov ratnik: Pogledajte pet najboljih završnica Robbieja Lawlera

Robbie Lawler
 Screenshot
Ostao je samo još jedan dan do novog UFC nastupa Robbieja Lawlera, jednog od najbrutalnijih i najomiljenih UFC boraca novog doba. Prije nego će ući u Octagon boriti se protiv Colbyja Covingtona, pogledajte izbor pet njegovih najboljih završnica u najpoznatijem svjetskom MMA borilištu.

Osim što je bio vrlo uspješan UFC prvak velter kategorije, Robbie Lawler iskazao se i kao čovjek nakon čijih udaraca karijere protivnika više nisu bile iste. Dovoljno je spomenuti one unutar njegovog šampionskog staža, Johnyja Hendricksa, Carlosa Condita i Roryja MacDonalda. Svi oni bili su na vrhuncu karijere kad su se borili protiv "Ruthlessa", a nakon okršaja s njim više se nisu uspjeli vratiti na tu razinu.

Robbie više nije na razini na kakvoj je bio u vrijeme svoje vladavine, no isto tako nije netko koga se smije otpisati. Ako na UFC on ESPN 5 priredbi savlada Colbyja Covingtona, ponovno će biti relevantan po pitanju napada na vrh. Prije toga, zajedno smo se s UFC-om prisjetili nekih njegovih najimpresivnijih izvedbi.

Zapravo, UFC je odabrao njih pet kojima je počastio na svom Youtube kanalu. Tu su se našle prve dvije borbe njegovog drugog UFC staža, protiv Bobbyja Voelkera i Josh Koschecka, kao i one protiv Jakea Ellenbergera i Roryja MacDonalda. Preostao je još nokaut protiv Thikija Ghosna iz rane faze njegove karijere. Pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 11:49