UFC

(VIDEO) Ngannou jednim udarcem doslovno katapultirao timskog kolegu

Francis Ngannou
Odmah nakon pobjede protiv Juniora Dos Santosa, Francis Ngannou posjetio je Extreme Couture dvoranu u Las Vegasu gdje se za borbu pripremio. U vrlo opuštenoj atmosferi, odradio je low kick na fokuser koji mu je držao timski kolega.

Jedini problem kod toga je što je timski kolega Donn Delacruz, inače borac muha kategorije. No, bit će da je on sam poželio doživjeti spomenuto iskustvo. Ngannou je video tog udarca podijelio na svom Twitter profilu uz komentar:

"Bog mi je svjedok, nisam želio isprobati low kick na djetetu", napisao je Ngannou. Udarac i ono što se dogodilo nakon njega izazvalo je salve smijeha u dvoranu, a saznajemo kako spomenuti Delacruz nije doživio nikakve posljedice kicka.

Ngannou je odmah nakon borbe u Minneapolisu otputovao u Las Vegas, gdje će sudjelovati na International Fight Weeku i fanovi će imati priliku upoznati najopakijeg čovjeka UFC-ove teške kategorije i vjerojatno budućeg izazivača. Nadamo se samo kako nitko neće poželjeti držati mu fokuser ili dobiti neku još ekstremniju ideju.

Linker
26. travanj 2024 12:36