(VIDEO) Nikad ne otpisujte 'Crnu zvijer': Pogledajte jedan od velikih preokreta Derricka Lewisa

Prisjetimo se pobjede Derricka Lewisa protiv Marcina Tybure, ostvarene uz veliki preokret

Derrick Lewis već se više puta dokazao kao borac nevjerojatno snage te kao netko tko stvara potpuno drugačiji dojam od onoga što je sposoban izvesti. Vrlo često čini se spor, potrošen i bez ikakve ideje, da bi onda dočekao svoj trenutak te preokrenuo i završio borbu. Jedan od primjera takvih njegovih nastupa je borba protiv Marcina Tybure koju je odradio  u veljači 2018. godine.

 

Bilo je to preko pola godine nakon poraza od Marka Hunta, kojim je prekinuta njegova serija od šest uzastopnih pobjeda. Dobro je Lewis otvorio borbu te je uzeo prvu rundu, prije svega zahvaljujući tome što je Tyburu uspio jednom poslati na pod. No, nakon druge runde koju je čisto uzeo Poljak te otvanja treće, činilo se da Lewis ipak neće uspjeti u svojim ambicijama. Sve do trenutka kad je iskoristio jedan klinč za kanalizirati posljednje atome snage koji su mu, ostali. Izlaskom iz spomenutog klinča, a odvijala se sredina treće runde koju je Tybura do tada jako dobro kontrolirao, "Black Beast" pronalazi udarac kojim je uzdrmao protivnika, a onda serijom još nekoliko njih je borbu i završio.

Lewis je tom pobjedom pokrenuo niz koji će ga iste godine dovesti do borbe za titulu, koju je izgubio od Daniela Cormiera. Trenutno se nalazi u nizu od dvije pobjede te u novoj šampionskoj misiji. Pokušat će ju nastaviti nadolazećeg vikenda borbom protiv Alekseija Oleinika. No, prije toga pogledajte ovu spomenutu borbu u kojoj možete jako puno toga naučiti o jednom od najboljih teškaša svijeta.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!