UFC

(VIDEO) Nokaut dana: Može li Lando Vannata u subotu ponoviti najbolji nokaut 2016. godine?

Makdessi vs. Vannata
 screenshot
Dobitnik nagrade za najbolji UFC nokaut 2016. godine po više izbora bio je Lando Vannata, koji je na UFC 206 priredbi savladao Johna Makdessija. Prije nego ovog vikenda popratimo njegovu novu UFC borbu, prisjetimo se spomenutog remek djela ovog člana UFC-ove lake kategorije.

Lando Vannata jedan je od najatraktivnijih borac u cijelom UFC-u. Jako dobar dokaz te tvrdnje je činjenica da je dobio novi UFC ugovor nakon samo jedne pobjede u prvih šest nastupa (1-3-2), ali to je jako dobro opravdao već u prvoj idućeg nastupu pobjedom nad Marcosom Marianom u veljači. Sad se vraća sedam mjeseci nakon te borbe protiv Marca Diakiesea ove subote u Kopenhagenu.

Kad smo već spomenuli samo jednu pobjedu u prvih šest UFC borci, onda svakako vrijedi i prisjetite se iste budući da je nju ostvario jednim od najljepših i najatraktivnijih UFC nokauta posljednjih godina. Bio je to prosinac 2016. godine, UFC 206 priredba i borba protiv Johna Makdessija. Zapravo, najvažniji je trenutak koji ju je završio, a dogodio se već u drugoj minuti borbe. Riječ je o kružnom udarcu nogom koji je istog trenutka završio borbu. Možete ga pogledati ispod teksta.

Vannata je inače u svoje prve četiri borbe zaradio i bonus, što je svakako još jedan dokaz koliko je atraktivan borac u pitanju. Bude li ovako dobro raspoložen i ove subote, neće se Marc Diakiese dobro provesti.

Linker
26. travanj 2024 12:31