UFC

(VIDEO) Nova najava za Diaza i Masvidala odrađena u 'GTA' stilu

Nate Diaz
 screenshot
Već sada 'gangsterski' duel Jorgea Masvidala i Nate Diaza na UFC 244 priredbi, UFC je sad odlučio učiniti još "gangsterskijim". Nova najava za tu borbu odrađena je u stilu sad već kultnog GTA serijala računalnih igara.

Kad je UFC na jednu od svojih najvećih godišnjih manifestacija odlučio postaviti program bez ijedne borbe za titulu, bilo je jasno kako će morati napraviti nešto posebno da bi to sve učinili privlačnim što većem broju fanova. Borba Natea Diaza i Jorgea Masvidala svakako je sama po sebi vrlo zanimljiva, posebno onim "casual" fanovima, no dodatni efekt UFC želi postići pojačavanjem samog showa. Tako je uveden "BMF" pojas koji će pripasti pobjedniku, a i kroz video najave pokušava se sve to učini dodatno opakim.

Ako se pita generaciju koja je danas u 20-im godinama života, no i veliki broj onih malo starijih, rijetko tko je opak kao glavni likovi GTA serijala računalnih igara. Tako su osobe iz UFC-ovog marketinga došle na ideju spojiti svoj proizvod upravo sa spomenutom franšizom, a rezultat je posljednja video najava za priredbu koja se održava 2. studenog u Madison Square Gardenu.

Diaz i Masvidal ubačeni su u GTA svijet na vrlo zanimljiv način, uz prigodnu podlogu, animaciju i glazbu. U to se najbolje možete uvjeriti u videu ispod teksta.

Osim Diaza i Masvidala, ova priredba donosi još nekoliko zanimljivih okršaja. Sunaslovna borba donosi debi Darrena Tilla u srednjoj kategoriji, gdje ga čeka Kelvin Gastelum, a još vrijedi spomenuti borbu Stephena Thompsona protiv Vicentea Luquea, Kevina Leeja protiv Gregora Gillespieja te najveći ispit za Johnnyja Walkera, borba protiv Coreya Andersona.

Linker
19. travanj 2024 14:57