UFC

(VIDEO) Nova snimka neutješnog Cormiera nakon poraza od Stipe: 'Ja sam idiot! Vodio sam kod sva tri suca!'

Daniel Cormier i Dana White
 screenshot
Na društvenim mrežama se pojavila jedna do sada neobjavljena snimka iz svlačionice Daniela Cormiera nakon UFC 241 poraza od Stipe Miočića. Na njoj vidimo emotivno slomljenog bivšeg prvaka, kojeg je pokušao utješiti i predsjednik UFC-a Dana White. Cormier je prije svega za poraz okrivio samog sebe.

Radi se o snimci prvo objavljenoj na Redditu, koju su onda prenijeli i najveći MMA portali, a na njoj pratimo Danu Whitea kako prilazi Danielu Cormieru nakon druge borbe protiv Stipe Miočića.

"Bila je to nevjerojatna borba", rekao je White dok je pokušavao utješiti Cormiera, da bi mu bivši prvak odgovorio: "Vodio sam na svim karticama. Na dvije sam dobio sve tri runde, ja sam idiot!"

White je pokušao riječima uvjeriti Cormiera da je odradio sjajan posao te da su presudile nijanse. Isto tako, protiv sebe je imao borca koji nije imao namjeru izgubiti.

"Zašto si idiot? Stipe je došao j**eno pobijediti. Bio je u sjajnoj formi, išao je naprijed, ti si išao naprijed. Inače se ne viđa takve borbe teške kategorije, gdje dva borca idu jedan na drugog kao dva monstruma. Znam koliko si kompetitivan tip, ali ne trebaš se ništa kriviti", rekao je predsjednik UFC-a svom borcu.

Na kraju vidimo DC-a gdje govori o tome kako može dobiti revanš, ali da će za to prvo morati razgovarati sa svojom obitelji.

"Mali Daniel me pitao jesam li umirovljen i ja sam mu rekao da ne znam. Pitao sam ga bi li mu smetalo da jesam i odgovorio mi je ne. Tako da, vidjet ćemo što će se dogoditi", na kraju je rekao DC.

Linker
25. travanj 2024 02:34