UFC

(VIDEO) 'Novi Ngannou' brutalnim nokautom šokirao Whitea: 'Us*ao sam se kad sam ovo vidio'

Tafon Nchukwi, Al Matavao, Dana White
 Screenshot (Twitter, UFC)
"Opak je, agresivan, ima nevjerojatnu snagu i kondiciju koja stoji iza svega toga..."

Dana White je nakon posljednje epizode 'Conteder Seriesa' u utorak dodijelio četiri nova UFC ugovora, a posebnu je pozornost medija svojim nastupom privukao teškaš Tafon Nchukwi (4-0).

25-godišnji nokauter iz Kameruna postao je tako ovoga tjedna novo UFC-ovo pojačanje u teškoj kategoriji, a do prilike da se predstavi na najvećoj pozornici došao je zahvaljujući brutalnom 'high kick' nokautu kojim je uspavao svog protivnika Ala Matavaa (8-3).

Bila je to sredina druge runde kad je Nchukwi bacio lijevi 'high kick' i teško nokautirao protivnika koji je neko vrijeme ostao ležati bez svijesti. Pored toga, uspio je Tafon svojim potezom itekako impresionirati predsjednika UFC-a Danu Whitea koji mu je odmah uručio ugovor.

"Ne znam što više tražiti od nekoga tko želi biti profesionalni borac. Opak je, agresivan, ima nevjerojatnu snagu i kondiciju koja stoji iza svega toga. Stvar koja me straši je ta a je sad na 4-0. Nema puno iskustva, ali večeras se borio s likom koji ima 10 mečeva. Obično bih borce poput njega stavio u razvojni program, ali us*ao sam se kad sam vidio ovu njegovu posljednju borbu", komentirao je White.

Borac nadimka 'Cameroon express' prvi je profesionalni meč odradio u ožujku 2019., a nakon osvajanja ugovora najavio je da ovakve izvedbe od njega možemo očekivati i u budućnosti.

Spomenimo i da su ugovore s najpoznatijom MMA promocijom u istoj epizodi 'Contender Seriesa' još izborili Aliaskhab Khizriev, Drako Rodriguez te Phil Hawes.

Linker
20. travanj 2024 06:50