UFC

(VIDEO) Odbrojavanje je počelo: Pogledajte fantastičnih 25 minuta najave za revanš godine!

Stipe Miočić i Daniel Cormier
 screenshot
Ušli smo u "fight week" UFC 241 priredbe, predvođene borbom Daniela Cormiera i Stipe Miočića. Tako smo dočekali i glavnu UFC-u najavu koja se s razlogom zove Countdown (odbrojavanje). Pogledajte čime nas UFC kroz 25 minuta namjerava pripremiti za noć sa subote na nedjelju, a tu je i 20 minuta najave za borbu Natea Diaza i Anthonyja Pettisa.

5! Slovima pet! Upravo toliko dana je, krenuvši s današnjim, preostalo do borbe koju Stipe Miočić, a i svatko tko simpatizira tog sjajnog UFC-ovog teškaša, čeka od 7. srpnja prošle godine. Bolan je bio poraz koji mu je nanio Daniel Cormier, više mentalno nego fizički jer rane će u potpunosti zacijeliti tek nakon revanša. Ili će postati još veće i bolnije, ovisi kako Stipe Miočić odradi tu borbu koju ćemo dočekati u nedjeljno jutro oko zore.

Ova najava je u svojih 25 minuta prikupila sve. Od prisjećanja na tu prvu borbu, preko priprema i glasnih razmišljanja oba borca pa sve do danas, kad je samo malo preostalo do borbe u kojoj će emocije igrati bitan faktor. Tako je i ova najava prožeta istima, a na koji trenutak se uspijemo i naježiti. Tko će dočekati da prođe ovaj (radni) tjedan i da napokon saznamo je li Daniel Cormier bolji od Stipe Miočića ili je onog vikenda u Vegasu samo imao svoj dan? Pa da napokon možemo reći "What happens in Vegas, stays in Vegas!"

Sunaslovna borba ne bi trebala ponuditi ništa manje uzbuđenja, budući da ćemo nakon tri godine ponovno gledati Natea Diaza. UFC je uspio pronaći ponudu i borbu koja će ga zadovoljiti te nas čeka izuzetno zanimljiva borba protiv Anthonyja Pettisa. Njih dvojica bi trebali ponuditi vrhunsku količinu akcije, a nema sumnje kako će i ostatak programa jako dobro začiniti cijeli proizvod. Paulo Costa i Yoel Romero nisu dobili svoje mjesto u "Countdownu". Samo to je dovoljan znak koliko su ove dvije koje jesu zapravo bitne. Pogledajte ih!

Linker
23. travanj 2024 23:33