UFC

(VIDEO) Overeemov posljednji pohod na titulu: 'Ponestaje mi vremena, ali mislim da mogu pobijediti Stipu'

Alistair Overeem
 Screenshot (YouTube, UFC)
Legendarni nokauter u sjajnoj je najavi progovorio o nadolazećem meču i svojim planovima

"Jedna titula mi nedostaje. Nedostaje mi UFC-ov pojas, al bit ću iskren, ponestaje mi i vremena", poručio je legendarni Alistair Overeem u sjajnoj najavi nadolazeće UFC Vegas 9 priredbe.

Jednog od najuspješnijih boraca u povijesti, bivšeg Dream, Strikeforce i K-1 World Grand Prix prvaka ovoga će vikenda u Octagonu lasvegaškog APEX kompleksa dočekati velika teškaška nada Augusto Sakai.

No, mladi Brazilac japanskih korijena samo je jedan u nizu protivnika koje 'The Reem' namjerava svladati na putu do ostvarenja zacrtanog cilja.

"Vjerujem da mogu pobijediti ove likove, mislim da mogu pobijediti i Stipu. Bio sam vrlo blizu toga prije četiri godine. Ako dobijem novu priliku, uspjet ću. Stoga je vrlo važno sa stilom završiti ovu borbu i doći korak bliže pojasu", reći će Alistair prisjećajući UFC 203 priredbe na kojoj je nakratko u nokdaun bacio aktualnog prvaka.

Sakai, naravno, ima svoje snove i planove...

"Ovo je velika čast. UFC mi je dao ogromnu priliku. Još otkako sam pobijedio na 'Contenderu' želim biti u glavnoj borbi večeri. Tražim ostvarenje svojih snova, a to je osvajanje pojasa i ništa drugo. Sve što sam već postigao i ove četiri uzastopne pobjede samo su potvrda toga da sam na pravom putu. Svi misle da je svaka moja borba veliki test, a ja sam ih sve položio. Stoga će Overeem biti još samo jedan u nizu. On ima puno iskustva, ali ja sam opasniji jer sam mlađi, gladniji i zato što naganjam svoje snove - a to je osvajanje titule. Ništa me neće zaustaviti. Očekujem najbolju izvedbu svoje karijere i brutalan nokaut", najavio je 29-godišnjak iz Curitibe.

Overeem, s druge strane, vjeruje da ovaj meč ima samo jedan mogući ishod:

"Ljudi se žele proslaviti na mojem imenu. Mislim da sam bolji i iskusniji. Moram se držati svoje taktike, kazniti ga i prekid će doći sam od sebe. Ova borba ima samo jedan mogući ishod, a to je moja pobjeda. Očekujte vatromet", zaključio je legendarni udarač.

Linker
24. travanj 2024 00:44