UFC

(VIDEO) Paulo Costa: Adesanya je najsramotniji prvak kojeg sam vidio, bilo mi je neugodno gledati borbu

Paulo Costa
 Screenshot/Youtube
Israel Adesanya (19-0 MMA, 8-0 UFC) obranio je pojas prvaka UFC-ove srednje kategorije pobjedom protiv Yoela Romera jednoglasnom odlukom sudaca, no obojica su razočarali fanove pruženim u oktogonu.

Najžešće kritike dobio je Romero, od kojeg se puno više očekivalo, ali na udaru se našao i Adesanya. Prvaka je prozvao i Paulo Costa, koji se protiv Adesanye trebao boriti sinoć u Las Vegasu, ali je otpao zbog ozljede i Romero je dobio priliku koju nije iskoristio.

Costa (13-0 MMA, 5-0 UFC) se pojavio na press konferenciji nakon UFC 248 priredbe i žestoko kritizirao nastup Nigerijca.

"Užasna borba. Bilo mi je neugodno to gledati. Adesanya je ništa. On je najsramotniji prvak kojeg sam ikad vidio. On samo bježi. Nula. Boji se. Mislim da nije zaslužio da pričamo o njemu. Bio je sr**e, borba je bila sr**e.

Costa je objasnio da ne želi da meč s Adesanyom propadne, već bi ga rado ugovorio za srpanj ove godine, a s njime se složio i predsjednik UFC-a Dana White.

"Natjerat ću ga da plače. Udarat ću ga vrlo snažno, plakat će poput djeteta. Našamarat ću ga. Bio je sramotan", poručio je Costa koji je, kao i aktualni prvak, još uvijek neporažen u MMA karijeri. U posljednjem nastupu prošlog kolovoza jednoglasnom je odlukom pobijedio upravo Yoela Romera.

Linker
24. travanj 2024 13:38