UFC

(VIDEO) Perry uvjeren da bi pobijedio Diaza: 'Mršav je i slab, izudarao bih ga isto kao Masvidal'

Mike Perry
 Screenshot (YouTube, UFC)
Mike Perry ponovno je vruća tema nakon posljednje UFC-ove priredbe u Las Vegasu

Nakon što je prekinuo niz od dva uzastopna poraza svladavši Mickeyja Galla na prošlog vikenda održanom UFC on ESPN 12 eventu, Mike Perry bacio se u potragu za novim protivnikom.

Popularni 'Platinum' još je u nedjelju prozvao Darrena Tilla, no 27-godišnjak iz Liverpoola nije jedino veliko ime s kojim se vidi u Octagonu.

Jednom kada je u razgovoru s Arielom Helwanijem pred njega bačeno ime Natea Diaza, Perry nije nimalo dvojio da se radi o dvoboju iz kojeg bi izašao kao pobjednik.

"Mislim da je on mršav i slab, baš poput Mickeyja Galla, ali poštujem sve ono što je napravio za sport. Igra onu jiu-jitsu igru s gardom, misli da može boksati s onim malim slabašnim udarcima... Nema nikakve šanse da bi me pogodio dovoljno jako. Na nogama bih ga izudarao isto onako kako ga je Masvidal izudarao. Na podu bih mu došao u polugard i sjeo na njega, sve bi to izgledalo isto kao i u mojoj borbi s Gallom", samouvjereno će Perry.

"Znači, ako vam se svidjela ta borba, onda će vam se vjerojatno i svidjeti ta s Nateom. On je malo izdržljiviji i vjerojatno bi pokušao boksati sa mnom. No, moji udarci su presnažni i vrlo brzo bih ga posjeo. Svi znaju da je izdržljiv pa bih mu ponovno rastvorio ono oko. Što da vam kažem. Nije ovo mržnja, nemam takav osjećaj prema Nateu. On je napravio neke stvari u ovom sportu, a pritom je i dobro zaradio. Oduvijek sam mislio da bih pobijedio tog lika", zaključio je Perry.

Diaza, podsjetimo, u akciji nismo gledali od UFC-a 244 kada je nakon intervencije doktora izgubio meč protiv Jorgea Masvidala. Iako bi susret Perryja i slavnog borca iz Stocktona vjerojatno bio zabavan i zanimljiv fanovima, od istog smo kilometrima udaljeni budući da Nate trenutno cilja na ipak nešto veća imena poput 'Gamebreda' i Conora McGregora.

Linker
27. travanj 2024 03:01