(VIDEO) 'Platinum' Perry brutalno nokautirao čovjeka na ulici: 'Udarao bih ga GNP-om do smrti!'

UFC borac Mike Perry se na svom službenom Instagramu pohvalio uličnim nokautom. Tvrdi da je prvi bio napadnut od strane pijanog muškarca pa se morao braniti.

Video prikazuje UFC-ovca kako lijevim krošeom, koji je sjeo točno u bradu, ruši svog "protivnika" na pod. Samo jedan udarac je bio dovoljan za brutalan nokaut.

"On me zapravo prvi udario. Zašto bi inače ljudi počeli snimati? Napravio sam prostor između nas, a on me slijedio sa zapetim šakama. Dok sam se namještao i pokušao zaobići djevojku, očito je da je izgubio fokus od onog što je radio. A to je bilo maltretiranje mene", pravdao se Perry te je nastavio:

"Nije htio prestati pa sam ga morao nokautirati. Bacio sam direkt/kroše točno djelić sekunde prije nego što je pogledao lijevo. Nastavio bih ga udarati GNP udarcima do smrti, ali sam se samo odmaknuo i razgovarao s policijom."

Perry je u nastavku objave pokušao dodatno opravdati svoj čin, ali i je i priprijetio svima onima koji se "pokušavaju igrati s njim" i "gurati svoj nos gdje mu nije mjesto". Poruka koju je napisao je prilično nerazumljiva i nema previše smisla pa i to uzmite u obzir.

"Za sve vas koji vjerujete da ste učinili nešto nekada za mene, budite sigurni da ukoliko se igrate s vatrom, opeći ćete se na koncu. Ako možete gledati svoja posla i možete se maknuti od mene i mog prostora, sve se može riješiti razgovorom. Osuđujte me koliko želite, ali ste onda licemjeri. Ja živim pošteno i smatram da sam iskrena osoba."

"Dijelim svoj život sa svima vama koji me pratite. Ako planirate zabadati svoj nos u moj život...onda vaša majka, otac, brat, sestra, sinovi, baka, djed...svi mogu dobiti ove profesionalne šake. Je li u redu udarati mene, a onda nije u redu kada ja vratim? O čemu pričate", zaključio je "Platinum".

Za sada se ne zna postoje li bilo kakve pravne posljedice koje će poznati UFC-ovac snositi radi nokautiranja osobe na ulici. Perry ima dva poraza zaredom u elitnom Octagonu. Na UFC-u 245 je nokautom poražen od Geoffa Neala u posljednjem nastupu.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!