UFC

(VIDEO) 'Platinum' Perry brutalno nokautirao čovjeka na ulici: 'Udarao bih ga GNP-om do smrti!'

Mike Perry
 screenshot/Youtube
UFC borac Mike Perry se na svom službenom Instagramu pohvalio uličnim nokautom. Tvrdi da je prvi bio napadnut od strane pijanog muškarca pa se morao braniti.

Video prikazuje UFC-ovca kako lijevim krošeom, koji je sjeo točno u bradu, ruši svog "protivnika" na pod. Samo jedan udarac je bio dovoljan za brutalan nokaut.

"On me zapravo prvi udario. Zašto bi inače ljudi počeli snimati? Napravio sam prostor između nas, a on me slijedio sa zapetim šakama. Dok sam se namještao i pokušao zaobići djevojku, očito je da je izgubio fokus od onog što je radio. A to je bilo maltretiranje mene", pravdao se Perry te je nastavio:

"Nije htio prestati pa sam ga morao nokautirati. Bacio sam direkt/kroše točno djelić sekunde prije nego što je pogledao lijevo. Nastavio bih ga udarati GNP udarcima do smrti, ali sam se samo odmaknuo i razgovarao s policijom."

Perry je u nastavku objave pokušao dodatno opravdati svoj čin, ali i je i priprijetio svima onima koji se "pokušavaju igrati s njim" i "gurati svoj nos gdje mu nije mjesto". Poruka koju je napisao je prilično nerazumljiva i nema previše smisla pa i to uzmite u obzir.

"Za sve vas koji vjerujete da ste učinili nešto nekada za mene, budite sigurni da ukoliko se igrate s vatrom, opeći ćete se na koncu. Ako možete gledati svoja posla i možete se maknuti od mene i mog prostora, sve se može riješiti razgovorom. Osuđujte me koliko želite, ali ste onda licemjeri. Ja živim pošteno i smatram da sam iskrena osoba."

"Dijelim svoj život sa svima vama koji me pratite. Ako planirate zabadati svoj nos u moj život...onda vaša majka, otac, brat, sestra, sinovi, baka, djed...svi mogu dobiti ove profesionalne šake. Je li u redu udarati mene, a onda nije u redu kada ja vratim? O čemu pričate", zaključio je "Platinum".

Za sada se ne zna postoje li bilo kakve pravne posljedice koje će poznati UFC-ovac snositi radi nokautiranja osobe na ulici. Perry ima dva poraza zaredom u elitnom Octagonu. Na UFC-u 245 je nokautom poražen od Geoffa Neala u posljednjem nastupu.

View this post on Instagram

Goin to the beach boy ! #Tbt #ViralChallenge #YOLO He’d actually just punched me in the mouth. (Why do you think they started recording) I created space, he followed with his fists balled. As I stepped into position around the girl he either flinched or got distracted from what his drunk ass was doing which was harassing me. He wouldn’t stop so I ended it. I threw the jab/hook split seconds before he looked to the left. I could’ve continued to ground and pound him to death but walked away and spoke to the police. For any of you acting like you’ve ever done anything for me please believe you play with fire you’re gonna get burned. If you can mind your space and social distance yourself from my personal bubble than anything can be resolved through conversation. Judge me all you want you bunch of cry to get your way hypocrite’s but I live an honest life and am the most truthful person I know. I share my life with all of you watching so please believe if you feel like you want to butt into anything you were not involved in than you, yo mama, yo daddy, yo wife, husbands, sisters, brothers, daughters, sons, and grandma’s and grandpa’s can get these pro fighter hands too since it’s ok to hit me but not ok when I hit back. Check yo selves !

A post shared by Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) on

Linker
20. travanj 2024 15:48