UFC

(VIDEO) Pogledajte dvije teškaške završnice s posljednje UFC Fight Island priredbe

Tom Aspinall vs. Jake Collier
 Jeff Bottari / Zuffa LLC / AFP)
Dva teškaša upisali su sjajne pobjedom prekidom na posljednjoj UFC Fight Island priredbi

Posljednja priredba održana tijekom prvog UFC-ovog posjeta Yas otoku, gdje je izgrađen sad već glasoviti Fight Island, donijela je dva imena na koje će ljubitelji teške kategorije od sada posebno obratiti pažnju. Riječ je o Kanađaninu Tanneru Boseru te Tomu Aspinallu, borcu iz Velike Britanije. Obojica su završili i među dobitnicima bonusa, ali su ipak malo ostali u sjeni nekih drugih boraca i borbi, posebno onih s glavnog programa.

No, UFC je na svom Facebook kanalu podijelio snimke njihovih završnica, koje svakako vrijedi pogledati. Tanner Boser nastupio je po drugi put otkako se UFC vratio u svom novom post pandemija izdanju te je upisao i drugu pobjedu. Kanađanin je oš jednom dokazao kako u svom UFC debiju, kad je poražen od Ciryla Ganea, nije bio na pravoj razini te da itekako ima što ponuditi. Borbu protiv Raphaela Pessoe završio je sredinom druge runde, a kroz borbu je impresionirao kretanjem i odabirom udaraca. Borba protiv Pessoe mogla je biti i ranije gotova. Zapravo, ovo je prva borba za čiji se prekid prigovorilo sucu Herbu Deanu, da bi ona između Trinalda i Herberta na kraju rezultirala i žestokom reakcijom Dana Hardyja.

Tom Aspinall svoj je posao odradio puno brže. Jake Collier došao je kao zamjena, a nevjerojatno je kako je jedva zadovoljio granicu teške kategorije. Naime, radi se o borcu koji trenutno nastupa u poluteškoj kategoriji, a jedno vrijeme nalazio se i u srednjoj. Čini se da se u karanteni nije zapustio samo fizički, nego i po pitanju forme, budući da je izgledao trom i nespreman, a Britanac je to vrlo lako riješio za najbolje moguće predstavljanje publici na velikoj sceni.

Ova dva borca vrlo lako bi mogli ponovno gledati već u nekoj od nadolazećih priredbi čiji se programi ovih dana upravo slažu.

Linker
27. travanj 2024 03:47