UFC

(VIDEO) Pogledajte fantastičnu najavu za brutalni i zvijezdama pretrpani UFC 251!

Kamaru Usman
 Screenshot (YouTube, UFC)
Pred nama je jedan brutalan borilački spektakl s mnoštvom zvijezda i tri meča za titulu

Nakon što su otkrili sve detalje vezane za UFC 251 priredbu, iz najbolje svjetske MMA promocije konačno su počastili svoje fanove i jednom pravom najavom za ovaj veliki događaj.

U točno dvije minute najave UFC se na neki način predstavio kao pobjednik u utrci sportova za povratak na scenu nakon svih problema koje je izazvala pandemija koronavirusa. A poslije jednog takvog uvoda, uslijedilo je i predstavljanje glavnih zvijezda ovog eventa.

Čak tri meča za titulu donosi nam ovaj borilački spektakl! Kamaru Usman branit će svoj pojas u glavnom meču večeri, a protivnik će mu biti prvi izazivač Gilbert Burns. Prije elitnih velteraša u Octagonu ćemo vidjeti i prvaka Alexandera Volkanovskog koji će u revanšu s bivšim prvakom Maxom Hollowayem braniti svoju titulu iz perolake. Treći meč za UFC-ovo 'zlato' donosi nam sudar legendarnog Brazilca Josea Alda i Rusa Petra Yana. Njih će se dvojca, podsjetimo, boriti za upražnjenu titulu bantam kategorije.

UFC 251 održat će se 11. srpnja na Otoku Yas u Abu Dhabiju i bit će to zapravo prva priredba koju će Dana White i društvo organizirati na svom 'Fight Islandu'.



UFC 251 popis borbi:


Kamaru Usman vs. Gilbert Burns
Alexander Volkanovski vs. Max Holloway
Petr Yan vs. Jose Aldo
Jessica Andrade vs. Rose Namajunas
Amanda Ribas vs. Paige VanZant

Uvodne borbe:

Volkan Oezdemir vs. Jiri Prochazka
Elizeu Zaleski dos Santos vs. Muslim Salikhov
Makwan Amirkhani vs. Danny Henry
Leonardo Santos vs. Roman Bogatov
Marcin Tybura vs. Alexander Romanov
Raulian Paiva vs. Zhalgas Zhumagulov
Karol Rosa vs. Vanessa Melo
Martin Day vs. Davey Grant

Linker
24. travanj 2024 00:35