UFC

(VIDEO) Pogledajte kako Costa trenira reflekse za Adesanyu

Paulo Costa
 Screenshot (Instagram)
Brazilski nokauter na društvenim je mrežama objavio snimku s jednog od posljednjih treninga

Manje od mjesec dana dijeli nas do velike UFC 253 priredbe na kojoj ćemo konačno gledati dugoiščekivani okršaj prvaka Israela Adesanye i njegovog izazivača Paula Coste.

Neporažene UFC-ove zvijezde naporno se pripremaju za jedan od najvećih MMA okršaja godine, a malim uvidom u svoje treninge gotovo pa svakodnevno svoje fanove i medije časti opaki Brazilac iz Belo Horizontea.

"Ti nisi pravi prvak, ti ne zaslužuješ biti prvak. Ubit ću te! On zna da je mekan, da je lomljiv. Svjestan je da nije sposoban primiti dva ili tri jaka udarca u lice ili tijelo. To će ga odmah slomiti. To zna jer je već dva puta nokautiran. Zamislite sad što mu ja mogu napraviti, njegovom mršavom, lomljivom tijelu, s rukavicama od četiri unce na mojim šakama", nedavno je svom rivalu zaprijetio 'Borrachinha'.

No da bi ostvario većinu onoga što je naveo, Costa će prvo morati pogoditi svoju metu, a upravo brzinu i kontrolu distance mnogi ovdje vide kao Adesanyinu prednost.

A kako bi se za neke od tih stvari što bolje pripremio, brazilski je nokauter odlučio posebno poraditi na svojim refleksima. Pritom se Costa poslužio jednom naoko jednostavnom vježbom, a snimku s treninga odlučio je podijeliti na Instagramu.

Linker
02. svibanj 2024 00:03