UFC

(VIDEO) Pogledajte ludnicu na ulicama dagestanskih gradova nakon Khabibove pobjede

Atmosfera u Dagestanu
 Screenshot (Instagram)
Khabib Nurmagomedov je na UFC-u 242 održanom u Abu Dhabiju dokazao da je bez ikakve sumnje najbolji MMA borac svijeta u lakoj kategoriji. Prekidom u trećoj rundi je pobijedio privremenog prvaka Dustina Poiriera nastavivši svoj nevjerojatni niz koji traje od početka profesionalne karijere.

Niti ovaj put osiguranje nije uspjelo zaustaviti Dagestanca nakon što je zadavio svog suparnika i stigao do novog slavlja. Nurmagomedov je u ekstazi pohitao prema ogradi, uspio ju je preskočiti unatoč pokušaju osiguranja da ga spriječi i onda je skočio u zagrljaj predsjedniku promocije Dani Whiteu. "Yas Island Arena" je u tom trenutku proključala, a milijuni Khabibovih navijača diljem svijeta mogli su odahnuti.

Sa 16.5 milijuna sljedbenika na Instagramu Nurmagomedov spada među samu kremu popularnosti ne samo UFC boraca, nego i općenito sportaša u borilačkom sportu. To se moglo primjetiti i na ulicama grada u Dagestanu čiju je atmosferu nakon Khabibove pobjede predsjednik UFC-a Dana White podijelio na društvenim mrežama.

Stotine automobila zarobljene u grotlu slavlja kao da je Nova godina nevjerojatan su prizor znajući da je povod samo jedna pobjeda u UFC-ovom kavezu. No, UFC u ovom Dagestancu zaista ima istinsku zvijezu koja iza sebe ima pravu vojsku svojih obožavatelja. Upravo zato se očekuju vrlo dobri rezultati PPV prodaje. Dapače, neki analitičari prema pokazateljima koji se iščitavaju iz interesa na društvenim mrežama, tvrde da bi UFC 242 mogao biti rekordan kada se govori o prodaji PPV-a.

View this post on Instagram

Dagestan right now @khabib_nurmagomedov

A post shared by Dana White (@danawhite) on

Linker
20. travanj 2024 01:11