UFC

(VIDEO) Pogledajte meč u kojem je Poirier deklasirao Hollowayja i postao UFC prvak!

Poirier vs. Holloway
 Screenshot (YouTube)
UFC nastavlja nabrijavati svoje fanove za veliku PPV priredbu koja nam ovog vikenda donosi meč za ujedinjenje titula u lakoj kategoriji. Pa su tako objavili još jedan besplatan meč privremenog prvaka Dustina Poriera na svom YouTube kanalu. Dapače, radi se o dvoboju u kojem je i osvojio titulu privremenog UFC prvaka pobijedivši prvaka iz niže divizije Maxa Hollowayja.

Ovaj se sjajan obračun dva UFC šampiona dogodio ranije ove godine na UFC-u 236. Iako je za većinu Holloway bio favorit, Poirier je pokazao koliko vrijedi te je nakon pet dominantnih rundi slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

U samo jedan dan od kada je "online", meč je na UFC-ovom YouTubeu pogledalo gotovo 1.5 milijuna ljudi što još jednom dokazuje ogroman interes za nadolazeći UFC 242. Analitičari procjenjuju da bi dvoboj Nurmagomedov vs. Poirier mogao srušiti sve rekorde PPV prodaje s obzirom nas količinu interesa koja postoji za taj sjajan meč, ali i za čitavu priredbu.

Event u Abu Dhabiju se održava u subotu, 7. rujna, a osim meča Nurmagomedov vs. Poirier, ponudit će i obračun u istoj kategoriji između Edsona Barboze i Paula Feldera u sunaslovnoj borbi večeri.

Linker
24. travanj 2024 12:40