UFC

(VIDEO) Pogledajte snimku otvorenog treninga Stipe Miočića

Stipe Miočić
 screenshot
Stipe Miočić predstavio se fanovima u Anaheimu na otvorenom UFC 241 treningu. Pogledajte što je to bivši prvak teške kategorije pokazao na pozornici.

Stipe je na pozornicu došao sa svojim boksačkim trenerom Alexom Cooperom, dok je sve sa strane promatrao menadžer Jim Walter. Stipu je publika pozdravila ovacijama, nakon čega je krenuo njegov prije svega opušteni trening na fokuserima.

Naravno da nije Stipe išao previše žestoko, jer ipak se ovdje radi tek o događaju za fanove, odnosno s ciljem da se istima pruži prilika vidjeti glavne zvijezde priredbe prije nego se oni nađu u Octagonu. Osim toga, nije svatko uspio doći do ulaznice za glavnu priredbu, tako da je ovo zapravo uvijek lijepa gesta UFC-a, kao i samih boraca.

Miočić je svojim ponašanjem i samim govorom tijela otkrio kako se dobro osjeća i kako je sretan što je napokon došla prilika za dokazivanje kako je bez titule ostao zbog trenutka nepažnje u prvoj borbi protiv Cormiera. Opušten svakako namjerava ostati do same borbe, kad će u kavez pokušati na najbolji način unijeti 13 mjeseci frustracija koje je osjećao tijekom ovog cijelog razdoblja od prve do druge borbe.

Linker
25. travanj 2024 21:57