UFC

(VIDEO) Posljednje sučeljavanje Masvidala i Diaza, obojica nahvalili svog 'najvećeg borca u povijesti'

 Sceenshot (YouTube)
Nakon službenog, u New Yorku je održano i ceremonijalno vaganje za UFC 244 priredbu.

Svi sudionici eventa u Madison Square Gardenu usput su i odradili posljednja sučeljavanja uoči ulaska u Octagon. Istaknimo da je vaga kod Natea Diaza pokazala 77.3, dok je Jorge Masvidal bio mrvicu ispod granice sa 76.9 kilograma.

"Jedino mi je bitno da sam ovdje s najvećim borcem svih vremena - Nickom Diazom", izjavio je Nate nakon sučeljavanja, a sve je to iz blizine pratio i njegov stariji brat koji se također našao na pozornici.

Nakon borca iz Stocktona riječ je dobio i 'Gamebred', on je poručio da je uzbuđen zbog ovog meča i da je Nate tip borca koji bi ga motivirao i da se bore pred praznom dvoranom. Masvidal je također istaknuo ime boraca kojeg on vidi kao najvećeg. To je za njega boksačka legenda Roberto Duran. Bivši svjetski prvak prisustvovao je vaganju, a trebao bi i iz prvih redova pratiti večerašnji događaj u New Yorku.

"Ovdje je Roberto Duran koji će gledati kako se borim. Ne mogu vam ni opisati koliko sam uzbuđen zbog toga. On je najveći borac koji je ikad postojao", izjavio je Masvidal.

Linker
24. travanj 2024 05:32