UFC

(VIDEO) Pristojna strana Covingtona, borbeni fokus Usmana

Colby Covington s fanovima
 screenshot/UFC
U 'fight week' UFC 245 priredbe ušli smo s prvom epizodom UFC 245 Embedded serijala, kroz koju pratimo Kamarua Usmana, Colbyja Covingtona, Maxa Hollowaya i Alexandra Volkanovskog.

Na početku epizode pratimo događanja od prošlog petka i krećemo s Kamaruom Usmanom, koji je maksimalno fokusiran te sprema svoju opremu za put u Las Vegas. Nekim svojim izjavama najavio je borbu i svoje stanje uma. Kasnije ga pratimo i na treningu u Hard Knocks 365 dvorani, gdje je njegov trener Henry Hooft rekao kako kod Kamarua ne postoje kampovi nego da je on osoba koja trenira kroz cijelu godinu kao da ima borbu.

Colby Covington već je u petak navečer doputovao u Las Vegas, gdje je smješten u Trump hotelu, a predsjednička obitelj osigurala mu je najbolji smještaj i sve moguće privilegije. U hotelu možemo vidjeti jednu pristojnu i pristupačnu stranu Colbyja koji je pronašao vremena i za fotografiranje s fanovima. Otkrio je zašto voli tako rano doći u mjesto gdje se bori, a onda je predsjedniku Trumpu obećao kako u ovalni ured dolazi s novim pojasom.

U Las Vegas su Alexander Volkanovski i Max Holloway stigli u subotu. Izazivača su kamere popratile na putu do hotela, a prvaka u UFC-ovom Institutu gdje će odraditi posljednje treninge do borbe.

Linker
24. travanj 2024 19:39