UFC

(VIDEO) Stipe i DC u glavnim ulogama fenomenalne Countdown najave uz do sada neviđene kadrove

Miočić vs. Cormier
 screenshot/YouTube
Sjajna priča i sjajni novi kadrovi prve dvije borbe: UFC 252 Countdown ne smijete propustiti!

Ušli smo u UFC 252 "Fight Week". Još je samo pet dana preostalo do noći u kojoj nećemo spavati ili jutra kojeg ćemo se ranije nego uobičajeno buditi. UFC 252 je ispred nas, spektakl nakon kojeg ćemo napokon saznati tko je pobjednik najvećeg duela u povijesti UFC-ove teške kategorije, koji je trajao pune dvije godine i mjesec dana.

Standardno za ulazak u "Fight Week", objavljen je Countdown, najava koje nam donosi priče iz oba kampa, ali ovog puta uz neke nove kadrove iz prve dvije borbe, koje do sada nismo imali priliku vidjeti. U sjajnoj rezoluciji, uz 60 "frameova" u sekundi, pratimo priču u kojoj možemo još bolje upoznati dva velika borca, ali i njihove obitelji. Nisu kamere bile samo u dvoranama njihovih timova i kućama, uistinu možemo zaviriti i u neke druge dijelove njihovih života. Prisjetili smo se isto tako situacije sa Stipinim čekanjem revanša dok je DC čekao Brocka Lesnara te smo saznali kako je nakon druge borbe izgledao Cormierov život dok je čekao Stipu. Sve s ciljem da se što bolje pripremimo za noć sa subote na nedjelju.

Osim dvije glavne zvijezde, svoj prostor u ovom Countdownu dobili su sudionici još dvije borbe, Sean O'Malley i Marlon Vera te Junior Dos Santos i Jairzinho Rozenstruik. No, glavnina je pripala sudionici borbe za teškašku titulu. Pogledajte!

Linker
26. travanj 2024 10:28