UFC

(VIDEO) Stipe propjevao 'Eye Of The Tiger', Cormier trenirao do granice izdržljivosti

Stipe Miočić
 screenshot
Krenuo je UFC 241 Embedded serijal, a prva epizoda prati Stipu Miočića, Daniela Cormiera i Anthonyja Pettisa tijekom posljednjeg vikenda prije ulaska u Octagon.

Sve kreće s kampom Daniela Cormiera i njegovim posljednjim kondicijskim pripremama. Njih je odradio na terenima obližnje srednje škole, a kamerama UFC-a je otkrio kako ovog puta pobjedom u drugoj borbi protiv Stipe može potvrditi da je najbolji ikad. Dodao je kako ta pobjeda mora biti uvjerljiva i neupitna. No, oprezni su. Trener Javier Mendez je rekao kako ovog puta ne očekuje sličnu borbu kao prošli put i priznaje kako je ono bio trenutak u kojem im se i sreća osmjehnula. Zbog toga je trening težak i naporan.

Što se tiče Stipe Miočića, kod njega je također kraj priprema posvećen kondiciji. Tako se našao na Orbi-Treku, a uz vježbu na visokom opterečenju odlučio je zapjevati Eye Of The Tiger, najpoznatiju temu iz Rockyja koja nerijetko služi kao glazba za motivaciju natjecatelja u borilačkom sportu. Cilj je biti spreman na pet rundi i taktičku bitku gdje bi jedan udarac mogao biti presudan kod sudaca.

Na kraju ove epizode, kamere su posjetile Roufus Sports dvoranu u Milwaukeeju, gdje se za svoju borbu protiv Nate Diaza priprema Anthony Pettis. Što se tiče Diaza, njega za ovu epizodu kamere nisu posjetile.

Linker
26. travanj 2024 11:34