UFC

(VIDEO) Trump na predizbornom skupu najavio meč Gaethjea i Khabiba, a posebnu podršku dobio je Covington

Colby Covington i Donald Trump
 Instagram
White, Cejudo, Covington, Gaethje i Abdelaziz pred nove su izbore podržali Trumpa, a on im je uzvratio istom mjerom

Predsjednik SAD-a Donald Trump obratio se u nedjelju svojim glasačima, a pred nove izbore došlo ga je podržati i nekoliko nama poznatih lica.

Našli su se tako u Hendersonu predsjednik UFC-a Dana White, bivši izazivač Colby Covington, nekadašnji dvostruki prvak Henry Cejudo, privremeni prvak Justin Gaethje te slavni menadžer Ali Abdelaziz.

Trump je tijekom svog govora među okupljenima primijetio zvijezde iz borilačkog svijeta, a nekima se i na tom događaju obratio.

"Tako je pametan, čvrst i lukav, a dugo je i moj prijatelj. On voli svoje borce, želi se brinuti o njima, a neke od njih je i doveo sa sobom, one najbolje", rekao je predsjednik SAD-a o Whiteu.

Trump je potom spomenuo Cejuda kao prvaka u dvije UFC-ove kategorije, a osvrnuo se i na Gaethjeovu borbu protiv Khabiba Nurmagomedova:

"Rekao je da će ga nokautirati. Pa, mi ćemo to gledati. To je neposredno prije izbora, ali mislim da ću gledati, OK? Gledat ću, vjerujte mi. Bit će to jedna nevjerojatna borba."

Posebnu podršku, a ujedno i promociju, u 'backstageu' je dobio Covington koji nikada nije skrivao koliko obožava svog predsjednika.

"Gledat ću Colbyja, njegov sam veliki obožavatelj. On je pobjednik i on je prvak. Bit će to sjajna večer i jedna odlična borba. Želim mu puno sreće. Nagledao sam se njega i mogu reći da je jedan čvrst lik - sretno", poručio je Trump Covingtonu kojeg nadolazećeg vikenda u Las Vegasu čeka okršaj s Tyronom Woodleyjem.

Linker
18. travanj 2024 07:29