UFC

(VIDEO) UFC 249 borci stigli u Jacksonville, pogledajte kroz kakav proces prolaze

Francis Ngannou
 screenshot
Druga i treća epizoda UFC 249 Embeddeda vode nas u pogled na posljednje dana boraca prije odlaska u Jacksonville, ali i na sve ono s čime su se susreli nakon što su tamo došli.

U drugoj epizodi pratimo Dominicka Cruza na šišanju uz mjere izolacije, a nakon toga i dirljivu priču Justina Gaethjea o odnosu sa svojim psom. Upravo je Gaethje dobio najviše prostora u ovoj epizodi, budući da smo ga vidjeli i u druženju s timskim kolegama, ali i kod trenera Trevora Wittmana, u čijoj se privatnoj dvorani za ovaj nastup pripremio.

Još nešto prostora u epizodi dobio je Dominick Cruz, a sam kraj iste pripada Tonyju Fergusonu i bejzbolu s timskim kolegama. Puno zanimljiviji sadržaj donijela je treća epizoda.

U trećoj epizodi pratimo sudionike pri dolasku u Jacksonville, a nakon toga i u hotelu, gdje su morali poštovati sve njima propisane mjere. Prije toga možemo provjeriti na koji način ronjenje u pripremama pomaže Dominicku Cruzu.

U hotelu je sve striktno posložene, od samom boravka boraca pa do hrane koja se u hotelskoj kuhinji posebno za njih priprema. Sam kraj ove zanimljive epizode pripada sudionicima glavne borbe. Pogledajte!

Linker
18. travanj 2024 12:43