UFC

(VIDEO) UFC počastio snimkom borbe u kojoj je Andrade katapultirala Namajunas i oduzela joj titulu

Andrade vs. Namajunas
 screenshot
Preostala su još četiri dana do prve obrane titule UFC prvakinje slamka kategorije za Jessicu Andrade. Brazilka će to odraditi u Kini, gdje ju čeka domaća borkinja Weili Zhang. No, prije toga pogledajte borbu u kojoj je preotela titulu dotadašnjoj prvakinji, Rose Namajunas.

Zapravo, svibanjska borba protiv Namajunas zapravo je najbolji primjer toga tko je Jessica Andrade, na koji se način bori i koliko joj je malo potrebno da zahvaljujući svom stilu u borbi pobijedi. Rose Namajunas držala ju je na distanci, u potpunosti nadboksavala i činilo se kako bi mogla ostati UFC prvakinja. Sve do trenutka kad je Andrade došla u priliku iskoristiti svoju eksplozivnost i nevjerojatnu snagu, posebno za borkinju slamka kategorije.

Svi i dalje pamtimo ono nevjerojatno "slam" bacanje točno na glavu, nakon kojeg je dotadašnja prvakinja bila instantno nokautirana. Hrabro je Namajunas došla u Brazil braniti titulu na domaći teren svoje protivnice, no na kraju je pojas promijenio svoju vlasnicu. Pogledajte tu borbu prije nego u subotu svi zajedno popratimo prvu Jessicinu obranu titule, kad će se boriti u kineskom Shenzhenu protiv Weili Zhang. Ako ju uhvati kao što je uhvatila Namajunas, strah nas je da bismo još jednom mogli gledati sličan ishod. Nije bilo lijepo.

Linker
23. travanj 2024 11:35