UFC

(VIDEO) White odgovorio Khabibu, pogledajte njegovu reakciju na tvrdnju da si 'McGregor bira protivnike'

Dana White
 Jason Silva/AGIF/ AFP
Khabib Nurmagomedov uvjeren je da si Conor McGregor bira protivnike i pritom izbjegava teške 'matchupove'. Tema je to koja je sada bačena i pred Danu Whitea koji tvrdi da situacija nije takva kakvom je prikazuje aktualni prvak u lakoj kategoriji.

"Conor se treba boriti opasnim protivnicima poput Justina Gaethjea. I treba se vratiti u laku, skidati kilograme... Mislim da izbjegava teške 'matchupove', ne samo Gaethjea. On si sam bira protivnike, a to može raditi jer je velika zvijezda", nedavno je u razgovoru s TMZ-om poručio Khabib.

Sada je na njegove optužbe u ime irske zvijezde odgovorio predsjednik UFC-a:

"Prije svega, Conor ne bira svoje protivnike. Conor McGregor se borio sa svim protivnicima koje smo pred njega stavili i koji su bili dostupni. Drugi su otkazivali Conoru dva ili tri puta, a on je doslovno otišao u dvoranu i kazao: 'Recite mi s kime se borim'", rekao je White TMZ-u.

Khabib nije bio impresioniram McGregorovom povratničkom borbom u kojoj je za 40 sekundi zaustavio Donalda Cerronea i smatra kako to nije bilo dovoljno da izbori novi meč za UFC-ovu titulu.

"Oni se mrze. Varate se ako mislite da ćete u intervjuu s Khabibom čuti da priča sjajne stvari o Conoru. To se neće nikad dogoditi. Nećete čuti ni McGregora da priča lijepe stvari o njemu", objašnjava White.

Tko je onda idući McGregorov protivnik? Ostaje li White pri tome da bi to trebao biti Khabib?

"Da. Khabib, ako on pobijedi. Ali ne znam hoće li Conor toliko čekati. Možda neće", poručuje White koji u nastavku ovog razgovora otkriva kako baš i nije zagrijan za još jednu borbu o kojoj se naveliko priča posljednjih mjeseci. Riječ je o potencijalnom boksačkom meču Nurmagomedova i Floyda Mayweathera Jr-a.

Iz Whiteovih riječi možemo zaključiti i kako će odluka UFC-a o tome što donosi budućnost ovisiti i o ishodu glavne borbe UFC 249 priredbe koja se 18. travnja održava u Brooklynu. Tog bi se datuma, naime, trebao održati jedan od najiščekivanijih dvoboja u povijesti UFC-a, meč u kojem će Khabib braniti titulu protiv Tonyja Fergusona.

Linker
01. svibanj 2024 23:34