UFC

(VIDEO) White, Serra i Bisping pobjegli iz UFC-ovog kompleksa pa se ludo zabavili u Abu Dhabiju

Dana White, Matt Serra i Michael Bisping
 screenshot/YouTube
Dana White i njegova ekipa snimili su prigodnu 'Fight Island' epizodu njegovog popularnog showa

Naravno, radi se o showu Lookin' For A Fight, u kojem predsjednik UFC-a, u društvu Matta Serre i Dina Thomasa, putuje svijetom te traži nove UFC borce. Show se prije svega tiče zabave, kako njih tako i gledatelja, dok su borilačke priredbe svoje mjesto dobile na kraju svake epizode.

Ovog puta u ekipi nema Dina Thomasa, koji je morao ostati u Americi zbog pozitivnog COVID testa, a isti je zamijenjen Michaelom Bispingom, koji se jako dobro uklopio. Zapravo, ovdje se radi o malo drugačijem formatu, odnosno "Looking forward to a Fight" emisiji, gdje možemo vidjeti kako je spomenuti trojac proveo vrijeme čekajući da cijeli program na Fight Islandu krene.

Iako i tamo ima izrazito manje turista nego inače, Abu Dhabi može ponuditi jako puno toga. Tako vam nećemo otkrivati gdje je trojac otišao nakon što je napravio ono što drugi Fight Island sudionici ne smiju, napustio UFC-ov kompleks. Najbolje da pogledate i zabavite se sami. A čini se kako će ovo biti tek prva epizoda ovog prilagođenog serijala.

Linker
27. travanj 2024 01:46