UFC

(VIDEO) Zavirite u UFC-ov Fight Island, White najavljuje: 'Ovo će biti jedno OPAKO iskustvo'

Fight Island (Otok Yas)
 Screenshot (Twitter)
Predsjednik UFC-a omogućio nam je da po prvi puta malo bolje vidimo što se to događa u Abu Dhabiju

Dana White omogućio je fanovima da otprilike 10-ak dana prije iduće UFC-ove priredbe zavire u ono što borce i UFC-ovo osoblje čeka na Fight Islandu.

U jednominutnom videu koji je Dana objavio na Twitteru možemo vidjeti kako izgledaju različiti objekti na Otoku Yas, kako se gradila arena u kojoj će biti postavljen UFC-ov Octagon, ali i kako bi trebalo izgledati testiranje svih sudionika na koronavirus.

"Ovo je prvi pogled na testiranje i infrastrukturu koja se gradi na Fight Islandu (Otok Yas, Abu Dhabi). Ovo će biti jedno OPAKO iskustvo za moje borce i moje osoblje", poručio je White uz video koji prenosimo u nastavku članka.

UFC se tako nakon pet uzastopnih eventa u Las Vegasu konačno seli na dugonajavljivani Fight Island. A u Abu Dhabiju nas, barem u ovom nizu priredbi, čekaju čak četiri velika borilačka događaja. Prvi od njih na redu je već u noći s 11. na 12. srpnja. Termin je to rezerviran za UFC 251 koji nam donosi čak tri borbe za naslov prvaka (Kamaru Usman vs. Gilbert Burns, Alexander Volkanovski vs. Max Holloway i Petr Yan vs. Jose Aldo).

Linker
25. travanj 2024 08:08